Nasze wyroby

Nasze pierogi robimy na dwa sposoby:

  • ręcznie, zlepiane widelcem
  • maszynowo

z mąki pszennej lub orkiszowej.

  • Pierogi z mięsem
  • Pierogi z kapustą i pieczarkami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi z mięsem, kapustą i pieczarkami (MIX)
  • Pierogi włoskie
  • Pierogi meksykańskie
  • Pierogi z serem
  • Pierogi ruskie
  • Pierogi ze szpinakiem i serem feta
  • Pierogi litewskie z boczkiem i ziemniakami
  • Pierogi z bryndzą
  • Pierogi z kurczakiem i warzywami
  • Pierogi wiejskie z twarogiem, cebulą i kaszą gryczaną
  • Pierogi z soczewicą
  • Pierogi z kurkami
  • Pierożki bankietowe z mięsem
  • Pierożki bankietowe z kapustą i pieczarkami
  • Pierożki bankietowe z kapustą i grzybami
  • Kluski leniwe
  • Kluski śląskie
  • Kluski śląskie szpinakowe
  • Kluski śląskie z mięsem
  • Kopytka
  • Kopytka szpinakowe
  • Pyzy
  • Pyzy z mięsem
  • Paszteciki z mięsem
  • Paszteciki z kapustą i pieczarkami
  • Paszteciki z kapustą i grzybami

  • Naleśniki z serem
  • Naleśniki z serem i brzoskwiniami
  • Naleśniki z jabłkiem
  • Naleśniki ze szpinakiem i fetą
  • Krokiety z mięsem
  • Krokiety z kapustą i pieczarkami
  • Krokiety z kapustą i grzybami
  • Krokiety MIX
  • Krokiety z jajkiem
  • Krokiety z pieczarkami
  • Krokiety z jajkiem i pieczarkami
  • Krokiety meksykańskie
  • Gołąbki
  • Placki ziemniaczane
  • Serniczki ukraińskie

Produkty dostępne sezonowo

  • Pierogi z truskawkami
  • Pierogi z jagodami
  • Knedle ze śliwką